Η εταιρία μας είναι επίσημος έμπορος και επισκευαστής SUBARU από το 2004 διαθέτουμε κάθετη μονάδα πωλήσεων, τεχνικής εξυπηρέτησης και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών.  Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στην SUBARU η εταιρεία μας  διαθέτει τμήμα πωλήσεων, προηγμένα τεχνολογικά μέσα για την συντήρηση και επισκευή των αυτοκίνητων. Η επισκευή γίνεται με τον απολύτως εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή τρόπο, καταρτισμένοι και συνεχώς εκπαιδευόμενοι τεχνικοί δίνουν λύση σε όποιο πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί άμεσα και αποτελεσματικά.

Εμπιστευτείτε μας το δικό σας SUBARU και νοιώστε  την σιγουριά που μόνο εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε. 

 

Πάντα SUBARU

Η διαφορά στην οδήγηση ενός SUBARU είναι η αυτοπεποίθηση. Μία αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης, η οποίας προέρχεται από μια σταθερή ισορροπία μεταξύ ευφυούς σχεδίασης και σίγουρης ασφάλειας που σπάνια μπορεί κανείς να βρει με τέτοια αρμονία.

Ξεκινά με την αποκλειστική μας τεχνολογία – το σύστημα συμμετρικής τετρακίνητης symmetrical all will drive και τους κινητήρες Subaru boxer, που εξασφαλίζουν ισορροπία και έλεγχο, επεκτείνετε σε όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας και εξασφαλίζοντας μία άψογη συνεργασία μεταξύ τους, για να σας προσφέρει μια εμπειρία δυναμικής οδήγησης με μία καθησυχαστική αίσθηση ασφάλειας. Συνεχίζει με την προνοητική καινοτομία και την μακροχρόνια αξιοπιστία.

Οδηγήστε ένα Subaru και  διαπιστώστε πόσο ταιριάζει σε εσάς και την ζωή σας τα σημαντικά χαρακτηρίστηκα του και την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις και την απόλαυση. 

Πάντα στο δικό σας ρυθμό

 

 

Copyright