Η εταιρία μας είναι επίσημος επισκευαστής Alfa Romeo από το 1990. Και επίσημος έμπορος από το 1993 διαθέτουμε κάθετη μονάδα πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης στο νομό Καρδίτσας. Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στην Alfa Romeo η επιχείρηση μας είναι πλέον σίγουρη για την ποιότητα και τις υπηρεσίες  σε πελάτες αυτοκινήτων Alfa Romeo.

Επίσης με την πληρότητα ειδικών διαγνωστικών μηχανημάτων, εργαλείων αλλά και γνήσιων ανταλλακτικών Alfa Romeo, με το έμπειρο και δυναμικό χαρακτήρα είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Εμπιστευτείτε μας το δικό σας Alfa Romeo και νοιώστε  την σιγουριά που μόνο εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε.

 

Το Έμβλημα Alfa Romeo

Ο θρύλος ξεκίνησε το 1910. Το πρώτο έμβλημα της Alfa Romeo διαμορφώθηκε από το συνδυασμό δύο συμβόλων της πόλης του Μιλάνου -το νερόφιδο από τον θυρεό της οικογένειας Βισκόντι πάνω σε μπλε φόντο και τον κόκκινο σταυρό της σημαίας της πόλης σε λευκό φόντο- μέσα σε ένα δίσκο, που περιφερειακά έγραφε τις λέξεις «ALFA» και «MILANO», οι οποίες χωρίζονταν από δύο κόμπους της Σαβοΐας.

 

Copyright