Επικοινωνία

 

Σας καλωσορίζουμε στην επιχείρησή μας που εδρεύει στη Καρδίτσα, ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών, κυρίως, γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου μπορεί να σας εγγυηθεί αξιόπιστες και ξεκάθαρες λύσεις. Περιηγηθείτε και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Η επιχείρηση βρίσκετε στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1979 έχουμε αναπτυχτεί στους τομείς της εμπορίας καινούργιων αυτοκινήτων με εξουσιοδότηση στην ALFA ROMEO και SUBARU επίσης και την εμπορία μεταχειρισμένων, οργανωμένο και υπερσύχρονο χώρο συνεργείου και ανταλλακτικών, εξειδίκευση στη υγραεριοκίνηση, εμπορία ελαστικών και ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα ασφαλιστικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες.

Σας εγγυούμαστε κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχομένων υπηρεσιών, λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Είμαστε κοντά σας για να γνωριστούμε να σας ενημερώσουν και να χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για ότι σας ενδιαφέρει και μέσα από τις ειδικές προσφορές, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Με εκτίμηση,

Μήτσιος Βασίλης

Υπεύθυνος πωλήσεων

Copyright